Coach

Ingeborg┬®dorienhein-4045 (3)

Ingeborg van der Pijl

In mijn praktijk in Utrecht coach ik mensen met vragen op het gebied van  hun loopbaan of andere levensvragen. Ik combineer mijn coachpraktijk met een baan als beleidsadviseur diversiteit en inclusie bij de gemeente Utrecht. 

Met mijn coaching draag ik graag bij aan stappen die je kunt zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling door je daarin te ondersteunen en uit  te dagen. In mijn werk draag ik graag bij aan een mooiere en betere leefomgeving, waarin iedereen mee kan doen.

Wat kan ik bieden?

Ik bied professionele coaching en begeleiding. Mijn coaching is open en persoonlijk, vanuit het hier en nu, gericht op jouw proces en ontwikkeling. Mijn ondersteuning is ontwikkelingsgericht. Dit betekent dat er daadwerkelijk een verandering optreedt die van duurzame betekenis is, en niet alleen een oplossing voor de korte termijn.

foto vlinder op bloem

Wat is mijn achtergrond als coach?

Mijn opleiding tot coach (practitioner niveau) heb ik gevolgd aan de Coaching Academy International. Deze opleiding is EKA geaccrediteerd door de Nobco, de Nederlandse organisatie voor beroepscoaches. Omdat ik mijzelf als coach wil blijven ontwikkelen, volg ik op dit moment de specialisatie voor levens- en loopbaanvragen.

Alle coaches bij de Coaching Academy worden opgeleid vanuit het principe dat de professionele coach zijn eigen instrument is:

Dit betekent enerzijds dat hij dit instrument gedurende de opleiding buitengewoon goed moet leren kennen en virtuoos moet leren bespelen. Anderzijds betekent het dat hij geen andere instrumenten, gereedschappen, methodieken etc. nódig heeft. Hij is immers zélf het instrument. (Loek Oudeman)

Nobco logo afbeeldingEMCC logo afbeelding

 

%d bloggers liken dit: