Coach

Ingeborg van der Pijl portretfoto

Ingeborg van der Pijl

Sinds 2014 coach ik mensen  in hun loopbaan. Op dit moment combineer ik mijn werk voor een patiëntenorganisatie met  mijn eigen coachpraktijk in Utrecht. Ik werk vanuit betrokkenheid en verbinding zowel met de inhoud als met mensen. Ik ben praktisch, analytisch en neem initiatief en verantwoordelijkheid. Daarbij ben ik gericht op samenwerking en ontwikkeling en kan ik anderen meenemen door uit te dagen en te ondersteunen. In mijn werk draag ik graag bij aan een mooiere en betere leefomgeving, waarin iedereen mee kan doen.

Wat kan ik bieden?

Ik bied professionele coaching en begeleiding. Mijn coaching is open en persoonlijk, vanuit het hier en nu, gericht op jouw proces en ontwikkeling. Mijn ondersteuning is ontwikkelingsgericht. Dit betekent dat er daadwerkelijk een verandering optreedt die van duurzame betekenis is, en niet alleen een oplossing voor de korte termijn.

foto vlinder op bloem

Wat is mijn achtergrond als coach?

Mijn opleiding tot coach (practitioner niveau) heb ik gevolgd aan de Coaching Academy International. Deze opleiding is EKA geaccrediteerd door de Nobco, de Nederlandse organisatie voor beroepscoaches. Omdat ik mijzelf als coach wil blijven ontwikkelen, volg ik op dit moment de specialisatie voor levens- en loopbaanvragen.

Alle coaches bij de Coaching Academy worden opgeleid vanuit het principe dat de professionele coach zijn eigen instrument is:

Dit betekent enerzijds dat hij dit instrument gedurende de opleiding buitengewoon goed moet leren kennen en virtuoos moet leren bespelen. Anderzijds betekent het dat hij geen andere instrumenten, gereedschappen, methodieken etc. nódig heeft. Hij is immers zélf het instrument. (Loek Oudeman)

Nobco logo afbeeldingEMCC logo afbeelding